Ελλάδα

Συνελήφθη γνωστός γιατρός που ζητούσε «φακελάκια» από καρκινοπαθή

photo: Pexels photo: Pexels
Γνωστός γιατρός που εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, συνελήφθη επειδή πήρε «φακελάκια» από καρκινοπαθή.

Ο γιατρός που έχει γραφείο στο Κολωνάκι, φέρεται να απειλούσε τον ασθενή από τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του ασθενή έπεσε στα χέρια του γιατρού τον περασμένο Ιούνιο όπου κι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο παχύ έντερο. Ο γιατρός τότε του ζήτησε και πήρε το πρώτο φακελάκι.

Ωστόσο, η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε και δεύτερη επέμβαση. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο άτυχος άνδρας αναγκάστηκε να δώσει και δεύτερο φακελάκι στον γιατρό.

Σε μία επίσκεψη που πραγματοποιήσε ο ασθενής στον γιατρό μετά την δεύτερη επέμβαση, εκείνος του μίλησε άσχημα και του τόνισε μάλιστα πως του χρωστάει 600 ευρώ για τη δεύτερη εγχείρηση.

Την περασμένη Δευτέρα ο άτυχος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο όπου υπηρετεί ο γιατρός με ακατάσχετη αιμορραγία. Ο γιατρός και πάλι του συμπεριφέρθηκε άσχημα, προφανώς λόγω της οφειλής των 600 ευρώ.

Με αφορμή αυτό ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να καταγγείλει τον γιατρό στην αστυνομία.

Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έστησαν επιχείρηση. Το ποσό προσημειώθηκε και ο ασθενής πήγε να το παραδώσει στον γιατρό την Τετάρτη.

Ο γιατρός ωστόσο ήταν στο χειρουργείο και καθυστέρησε. Έτσι στήθηκε νέα επιχείρηση χθες το απόγευμα και μόλις ο χειρουργός πήρε τα χρήματα επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες.

Στην καταγγελία του ο ασθενής αναφέρει πως έχει δώσει συνολικά στον γιατρό 2.650 ευρώ.