Ελλάδα

Αυτός είναι ο Έλληνας τραγουδιστής - δραπέτης - Ξεγλιστρούσε από την ΕΛΑΣ επί 17 χρόνια (pic)

Αυτός είναι ο Έλληνας τραγουδιστής - δραπέτης - Ξεγλιστρούσε από την ΕΛΑΣ επί 17 χρόνια (pic)
Αφού έκανε αμέτρητες εμφανίσεις σε πίστες και τηλεόραση, πιάστηκε από τις Αρχές και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης!

Ο 45χρονος κατάφερε να παραμένει ασύλληπτος για 17 ολόκληρα χρόνια έως το απόγευμα της Κυριακής στην Ομόνοια, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ήταν καταζητούμενος για 17 ολόκληρα χρόνια κι εκείνος αντί να κρύβεται, έκανε dolce vita: τραγούδαγε, έβγαινε στην τηλεόραση ενώ κατάφερε να παντρέψει μέχρι και τον Ανδρέα Μπάρκουλη χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι.

danaos

Είχε δραπετεύσει το 2002 από τις φυλακές Αλικαρνασσού κι όχι μόνο δεν κρυβόταν, αλλά έκανε ό,τι μπορούσε για να προβληθεί.

Ο 45χρονος σύμφωνα με το neakriti δήλωνε δημοσιογράφος - παρουσιαστής στους αστυνομικούς με το όνομα Κωνσταντίνος Δαναός. Ωστόσο, όταν έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα η οποία έγραφε το πραγματικό του όνομα (Κωνσταντίνος Γιαλούρης) κίνησε ακόμη περισσότερο τις υποψίες των αστυνομικών, που τον οδήγησαν για εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Όταν διαπίστωσαν περί ποίου πρόκειται, γούρλωσαν τα μάτια τους, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος τραγουδιστής - παρουσιαστής είναι δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού από το 2002, αφού είχε καταδικαστεί με φυλάκιση για απάτη κατά εξακολούθηση.

Η σύλληψη που τον οδήγησε στις φυλακές Αλικαρνασσού

Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, σε ηλικία 28 ετών. Τότε, δήλωνε ότι είναι γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων. Μάλιστα για να πείσει τότε τους επιχειρηματίες για όσα έλεγε, είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής για να στείλει λουλούδια στον εαυτό του. Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Όμως έγινε αντιληπτός και αφού συνελήφθη, καταδικάστηκε στο δικαστήριο.

Πήρε άδεια από τις φυλακές της Αλικαρνασσού το 2002 και έκτοτε έγινε «καπνός». Για τις Αρχές μόνο, καθώς όχι μόνο δεν κρυβόταν, αλλά βροντοφώναζε «παρών».

Αφού το έσκασε, έκανε τηλεοπτική καριέρα και έπαιρνε συνεντεύξεις ως δημοσιογράφος από ηθοποιούς και τραγουδιστές. Στο μικρόφωνό του μίλησαν κατά καιρούς ο Μέμος Μπεγνής, η Ρέα Τουτουνζή, ο Φώτης Σπύρου, η Ίνα Λαζοπούλου κι άλλοι. Ήθελε να γίνει τραγουδιστής, ηχογράφησε δύο τραγούδια, τα έκανε και βίντεο κλιπ, όμως δεν είχε τα φόντα για να κάνει καριέρα.