Ελλάδα

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια - Πάνω από 90 προσαγωγές - Φωτογραφίες από το σημείο

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Ολοκληρώθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε δυο κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για δύο κτίρια που βρίσκονται στην οδό Τζαβέλλα και ένα στην οδό Σολωμού και διαμένουν σε αυτά πολλά άτομα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών. 

Εως τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 90 προσαγωγές. Στην επιχείρηση αυτή συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες. Σε παράλληλη αστυνομική επιχείρηση σε σπίτι στην οδό Σολωμού συνελήφθησαν τρία άτομα που κατείχαν κάνναβη.

εξαρχεια επ

εξαρχεια επ1

εξαρχεια επ2

Δύο Αλβανοί, ηλικίας 24 και 40 ετών και μια 23χρονη ομοεθνής τους, συνελήφθησαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην πλατεία Εξαρχείων, έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, για την ανεύρεση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη των διακινητών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα, βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1.750 γραμμαρίων. Ειδικότερα, 188 συσκευασίες, με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 410 γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση και συσκευασία με την ίδια ναρκωτική ουσία βάρους 1.340 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.025 ευρώ και 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.