Ελλάδα

Oλα τα έργα του Απόστολου Τζιτζικώστα μέσα από ένα βίντεο

Oλα τα έργα του Απόστολου Τζιτζικώστα μέσα από ένα βίντεο
Προεκλογικό βίντεο με τα έργα που έχει κάνει για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανήρτησε στο youtube ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Μετατρέπουμε τους απρόσωπους ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους σε μετρήσιμο έργο για όλους του πολίτες» αναφέρει ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» και υποψήφιος εκ νέου στις περιφερειακές εκλογές. «Η Κεντρική Μακεδονία γίνεται πιο σύγχρονη, ανθρώπινη και φιλική προς το περιβάλλον με έργα εκσυγχρονισμού των υποδομών όπως: Τα έργα στα σχολεία, τα νοσοκομεία, το αποχετευτικό δίκτυο, το δίκτυο ύδρευσης, τα αντιπλημμυρικά και το δίκτυο Φυσικού Αερίου με το οποίο συνδέουμε το επόμενο διάστημα όλες τις μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας. Με έργα επίσης, όπως ο νέος Ανισόπεδος Κόμβος Κ16 στη Δυτική Είσοδο της Θεσσαλονίκης, ο νέος σύγχρονος αυτοκινητόδρομος στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, οδικός άξονας Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, η παράκαμψη Πολυγύρου, η Περιφερειακή Οδός Κατερίνης, ο δρόμος Πατρίδα – Νάουσα στην Ημαθία, αλλά και έργα συντήρησης σε χιλιάδες χιλιόμετρα του οδικού δικτύου. Με λόγια λίγα και έργα πολλά συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία».

Δείτε το προεκλογικό βίντεο του Απόστολου Τζιτζικώστα:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις περιφερειακές εκλογές στα eklogikanews.gr

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές 2019: Χρηστικός οδηγός για την ημέρα των εκλογών - Τι συμβαίνει στους δήμους με συνενωμένα τμήματα

Που ψηφίζω 2019: «Ανοιχτή» η πλατφόρμα του ΥΠΕΣ - Όλες οι αλλαγές (vid)Που ψηφίζω 2019: «Ανοιχτή» η πλατφόρμα του ΥΠΕΣ - Όλες οι αλλαγές (vid)