Ελλάδα

Ίμβρος: Συγκλονίζουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία του Έλληνα (video)

Ίμβρος: Συγκλονίζουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία του Έλληνα (video)
Πρώτο θέμα τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά ΜΜΕ είναι η δολοφονία του Έλληνα στην Ίμβρο.

Πιο συγκεκριμένα, νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του ένας Έλληνας στην Ίμβρο, το βράδυ της Δευτέρας. Πρόκειται για έναν 89χρονο Έλληνα που βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα. Το πτώμα του Ζ.Π βρέθηκε από τον άνθρωπο που του πήγαινε φαγητό καθημερινά καθώς ζούσε μόνος του.

Οι πρώτες μαρτυρίες μιλούν για τα βασανιστήρια που δέχτηκε ο 89χρονος άντρας καθώς έφερε πολλαπλά χτυπήματα. Σύμφωνα με το OPEN μάλιστα βρέθηκαν καμένοι οι τοίχοι εξωτερικά του σπιτιού του, καθώς και το χωράφι που περιβάλλει την οικία του.

Οι τουρκικές Αρχές έχουν συλλάβει ένα άτομο και καταζητούνται άλλοι τρεις. Από τον τρόπο που βρέθηκε δολοφονημένος ο 89χρονος Ίμβριος φαίνεται ότι κίνητρο αποτελούσε μάλλον η ληστεία και μάλιστα οι πρώτες υποψίες στρέφονται σε τσιγγάνους, χωρίς να αποκλείεται και άτομο του στενού του περιβάλλοντος που μπορεί να θέλησε να τον ληστέψει.

Σημειώνεται πως ο άντρας ζούσε μόνος του καθώς δεν είχε οικογένεια παρά μόνο μία ανιψιά που διέμενε στην Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι είχε μεγάλη περουσία, ζούσε απομονωμένα έξω από το χωριό και δεν είχε ρεύμα. 

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Προύσα για νεκροψία και τα αποτελέσματα αναμένονται προς το τέλος της εβδομάδας.

Οι μόνες του κοινωνικές συναναστροφές που είχε ήταν με το μανάβη, που του πήγαινε κάθε μεσημέρι φαγητό. Χθες ωστόσο ο μανάβης δεν κατάφερε λόγω δουλειάς να πάει και έστειλε κάποιον άλλον, ο οποίος και βρήκε νεκρό τον άτυχο ηλικιωμένο.