Ελλάδα

Έφυγε ο «παλιός» σκορπώντας ανείπωτη θλίψη – Συγκίνηση στην κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη (pic&vid)

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και απλά θαυμαστές έδωσαν το παρών στο τελευταίο αντίο του Κώστα Ευριπιώτη, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο.

Λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι, έφθασαν στην εκκλησία τα δυο του παιδιά ο Αδαμάντιος και ο Ίων μαζί με την μητέρα τους και πρώην σύζυγο του ηθοποιού Βάλια Κωστοπούλου.

Παράλληλα, αρκετοί εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους Θανάσης Ευθυμιάδης, Δήμητρα Παπαδήμα, Παντελής Καναράκης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ζήτησε σε όσους παραβρεθούν, αντί στεφάνων να προσφέρουν χρήματα, τα οποία θα πάνε για ενίσχυση στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Ο Κώστας Ευριπιώτης άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών. Ο αγαπημένος ηθοποιός, βρισκόταν στο νοσοκομείο δίνοντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

kideia606

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του είχε σημειώσει επιδείνωση, με τους δικούς του ανθρώπους να περιμένουν μόνο ένα θαύμα που θα μπορούσε να ανατρέψει την όλη κατάσταση.

Ένας από τους καλούς του φίλους και συναδέλφους, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε για τους φίλους που έχει από τον χώρο και αναφέρθηκε και στον Κώστα Ευριπιώτη.

kideia602

Ας δούμε όμως λίγα πράγματα για τη ζωή του ηθοποιού που ίσως κάποιοι από εσάς να μην τα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1963 στην Ηλιούπολη της Αθήνας. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Στην ηλικία των 17 ετών «έχασε» τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.

kideia586