Ελλάδα

Μόλντε - Άρης 3-0: Συντριβή στην Νορβηγία για τον Άρη

Μόλντε - Άρης 3-0: Συντριβή στην Νορβηγία για τον Άρη
Ήττα με κάτω τα χέρια με 3-0 γνώρισε ο Άρης από την Μόλντε στην Νορβηγία στο πρώτο παιχνίδι για τον Γ' Προκριματικό του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν σε κακή κατάσταση και δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στους Νορβηγούς.

Πλέον, στην ρεβάνς της Θεσσαλονίκης καλούνται να κάνουν ένα μικρό «θαύμα» για να ανατρέψουν την διαφορά των τριών τερμάτων και να διεκδικήσουν την είσοδο τους στους ομίλους του Europa League.

To 1-0 έγινε στο 27', όταν η Μόλντε κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα, άλλαξε 6 πάσες μέσα και έξω από την περιοχή του Αρη, και ο Εϊκρεμ με πλασέ μέσα από τα καρέ του Κουέστα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του

Το 2-0 έγινε 32΄, όπου η άμυνα του Άρη έκανε απανωτά «δώρα» στην Μόλντε. Ο Κουέστα έκανε το πρώτο και μεγάλο λάθος, ο Βέλεθ έδιωξε αρχικά τον κίνδυνο, αλλά ο Χέσταντ με νέα προσπάθεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

Το 3-0 πραγματοποιήθηκε στο 87'. Η μπάλα στρώθηκε στον Κνουτζόν έξω από την περιοχή και εκείνος με ένα «ξερό» σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα κάνοντας τα πράγματα σχεδόν αδύνατα για τους Θεσσαλονικείς ενόψει του επαναληπτικού της Θεσσαλονίκης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μόλντε σκόραρε 3 γκολ σε 5 τελικές, ενώ παρά τα ισορροπημένα στατιστικά, το 3-0 δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα.