Ελλάδα

Τουρνουά Ακρόπολις: Η «πρόβα τζενεράλε» της Εθνικής Μπάσκετ - Το πρόγραμμα του τριημέρου

Τουρνουά Ακρόπολις: Η «πρόβα τζενεράλε» της Εθνικής Μπάσκετ - Το πρόγραμμα του τριημέρου
Το 29ο τουρνούα «Ακρόπολις» ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή (16/8) και οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα αστέρια της Εθνικής, λίγο πριν την αναχώρησή τους για την Κίνα και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρόκειται για το τουρνούα που θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» της Εθνικής πριν την αναχώρηση για την Κίνα και την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παράλληλα, θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες φιλάθλους της Αττικής και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον MVP του ΝΒΑ και ηγέτη της Εθνικής στην προσπάθεια για διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου στα γήπεδα της Κίνας, 10 χρόνια μετά το τελευταίο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2009.

Η ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) προσφέρει ελκυστικά πακέτα όσον αφορά τα εισιτήρια για τους αγώνες που θα γίνουν στο κλειστό του ΟΑΚΑ το διάστημα 16-18 Αυγούστου, θέλοντας έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για τους αγώνες υψηλού επιπέδου που αναμένονται ανάμεσα σε 4 κορυφαίες ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες.

Εξάλλου, η επίσκεψη στο κλειστό του ΟΑΚΑ αποτελεί ιδανική λύση για τον κόσμο που θα παραμείνει στην Αθήνα στα μέσα Αυγούστου και η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλων των αστέρων της Εθνικής, υπόσχεται σκορ και θέαμα για αυτούς που θα βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού.

Το πρόγραμμα του 29ου τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank»:

16/8
18.00 Σερβία-Τουρκία
20.30 Ελλάδα-Ιταλία
17/8
18.00 Ιταλία-Σερβία
20.30 Ελλάδα-Τουρκία
18/8
18.00 Τουρκία-Ιταλία
20.30 Ελλάδα-Σερβία

Η γενική είσοδος της κάθε ημέρας είναι στα 10 ευρώ και για τους δύο αγώνες, με τα εισιτήρια να πωλούνται από την ιστοσελίδα viva.gr.

Το τουρνουά Ακρόπολις θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.