Ελλάδα

Το VAR της Λαμίας εξάγει ελληνικό πολιτισμό (pic)

Το VAR της Λαμίας εξάγει ελληνικό πολιτισμό (pic)
Το VAR μπήκε στην καθημερινότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου με έναν άκρως... ελληνικό και παραδοσιακό τρόπο, που δεν είναι άλλος από τα...σουβλάκια που παραδόθηκαν στους διατητές που βρίσκονταν στο βανάκι του VAR, με υπεύθυνο τον Γιώργο Κομίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, η InDigital, εταιρεία που τρέχει το VAR, πρέπει να χορηγήσει φαγητό σε όσους είναι στο VAΝ, στον VAR, στον βοηθό του και τον ή τους διαχειριστές, μέχρι 30 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Αυτό γίνεται όταν όλοι οι τεχνικοί και οι υπεύθυνοι έχουν ολοκληρώσει τα τεστ και το VAR είναι έτοιμο να λειτουργήσει, ενώ ακολουθεί ένα διάλειμμα 5-10 λεπτών. Στην Λαμία το VAN ήταν σε αίθριο χώρο, οπότε το delivery άργησε να πάει τα φαγητά.

Ο άνθρωπος που μπαίνει στο Van είναι ο συντονιστής/επικεφαλής της παραγωγής, που έχει δικαίωμα να βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο με την σχετική διαπίστευση. Οπότε, με την καθυστέρηση της παραγγελίας, άνοιξε την πόρτα και άφησε το φαγητό μέσα.

Ο Κομίνης και οι βοηθοί του δεν έφαγαν σουβλάκια την ώρα του αγώνα, αλλά αργότερα και παγωμένα, αφού πρώτα είχαν γίνει Viral.

var

Πάντως, ο διαιτητής όφειλε να έχει κλειδώσει την πόρτα από μέσα αφού απαγορεύεται η είσοδος σε οποιονδήποτε δεν έχει σχέση με την λειτουργία του συστήματος.

{https://twitter.com/AntSaoul/status/1165307247255281665?s=20}