Ελλάδα

Μουντομπάσκετ: Έτοιμος ο Σλούκας, αναμονή για την τελική δωδεκάδα

Μουντομπάσκετ: Έτοιμος ο Σλούκας, αναμονή για την τελική δωδεκάδα
Ο Κώστας Σλούκας έκανε ατομικό πρόγραμμα και έπειτα προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, δηλώνοντας έτοιμος ενόψει της έναρξης του Μουντομπάσκετ (1/9, 15:00 απέναντι στο Μαυροβούνιο).

Τις τελευταίες μέρες, ο γκαρντ της Φενέρ δούλεψε αρκετά στο κομμάτι της θεραπείας μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία για το τουρνουά «Ακρόπολις» στις 16 Αυγούστου.

Για την Κίνα ταξίδεψε μόνος του, όταν πήρε την τελική έγκριση από τον φυσιοθεραπευτή του μετά την μαγνητική που έκανε την Δευτέρα και έδειξε ότι είναι σχεδόν έτοιμος για την συμμετοχή του σε εντατικό πρόγραμμα προπόνησης.

«Αυτό που θέλαμε όλοι να συμβεί από την ημέρα που τραυματίστηκα, δηλαδή να προλάβω να είμαι έτοιμος και να έρθω στην Κίνα, είναι πλέον γεγονός και φυσικά είμαι χαρούμενος.

Δούλεψα εντατικά στην Αθήνα το προηγούμενο δεκαήμερο, τα αποτελέσματα ήταν θετικά και πλέον είμαι εδώ συνεχίζοντας μέρα με την μέρα την δουλειά για να είμαι απόλυτα έτοιμος για αγώνα.

Μιλήσαμε με τον κόουτς αναλυτικά για την κατάσταση μου και πάμε τώρα όλοι μαζί στην διοργάνωση για να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σλούκας, που θα τεθεί κανονικά στις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Πλέον, απομένει η οριστικοποίηση της τελικής δωδεκάδας από τον ομοσπονδιακό προπονητή, η οποία θα πρέπει να γίνει μέχρι αύριο, Παρασκευή (30/8).