Ελλάδα

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του βρέφους από το ροτβάιλερ

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του βρέφους από το ροτβάιλερ
Η ιατροδικαστική εξέταση έριξε «φως» στα αίτια θανάτου του τριών μηνών βρέφος στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η ιατροαδικαστική εξέταση που έγινε στο βρέφος τριών μηνών, που σκότωσε το ροτβάιλερ, σε διαμέρισμα στα Γλυκά Νερά την Πέμπτη το πρωί, έδειξε πως η αιτία θανάτου του μωρού κοριτσιού ήταν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται πως το μωρό διακομίστηκε από την 35χρονη μητέρα του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η μητέρα ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ τής παρείχαν ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, ο σκύλος της οικογένειας, επιτέθηκε ξαφνικά στο κοριτσάκι και το δάγκωσε σε πολλά σημεία το βρέφος με αποτέλεσμα να πεθάνει.