Ελλάδα

Champions League: Μεγάλη εμφάνιση και βαθμός για τον Ολυμπιακό απέναντι σε Τότεναμ (2-2)

Champions League: Μεγάλη εμφάνιση και βαθμός για τον Ολυμπιακό απέναντι σε Τότεναμ (2-2)
Μεγάλο παιχνίδι και σπουδαία ανατροπή από τον Ολυμπιακό απέναντι στην Τότεναμ, με τους Πειραιώτες να αποσπούν το 2-2 από την φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με τους παίκτες του Μάρτινς να πιέζουν τους Άγγλους και να τους κλείνουν στα καρέ τους, όμως η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των «πετεινών» τους επέτρεψε να προηγηθούν με 0-2 στο 35', με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κέιν και με εξαιρετικό σουτ του Μόουρα.

Ο Ολυμπιακός μείωσε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Ποντένσε, ενώ ισοφάρισε με τον Βαλμπουενά με πέναλτι στο 53', πιέζοντας για την απόλυτη ανατροπή στα επόμενα λεπτά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Σα, οι Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκας στην άμυνα, ο Γκιλιέρμε με τον Μπουχαλάκη στον άξονα και οι Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας θα πλαισιώνουν τον Γκερέρο, που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Απ' την πλευρά της η Τότεναμ παρατάχθηκε με τους Γιορίς κάτω απ' την εστία, τους Γουίνκς, Ντέβις, Αλντερβάιρελντ και Βερνόνγκεν στην άμυνα, τον Ντομπελέ, τον Σάντσες και τον Έρικσεν στον άξονα και τους Ντέλε Άλι, Μόουρα και Κέιν στην επίθεση.

{https://twitter.com/olympiacosfc/status/1174353007863050240?s=20}

{https://twitter.com/SpursOfficial/status/1174349773941432320?s=20}