Ελλάδα

Ίλιον: Χειροπέδες σε τσαντάκια έπειτα από καταδίωξη

Ίλιον: Χειροπέδες σε τσαντάκια έπειτα από καταδίωξη
Έναν 25χρονο, που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ εντόπιζε γυναίκες που εξέρχονταν από τράπεζες και στη συνέχεια τους άρπαζε τις τσάντες, συνέλαβαν αστυνομικοί έπειτα από καταδίωξη στο Ίλιον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έπειτα από αναζητήσεις, βραδινές ώρες της 18-10-2019 στο Ίλιον, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, 25χρονος, κατηγορούμενος για αρπαγές τσαντών σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Κινούμενος με μοτοσυκλέτα, εντόπιζε γυναίκες που εξέρχονταν από τραπεζικά καταστήματα και στη συνέχεια τις ακολουθούσε μέχρις ότου εντοπίσει το προσφορότερο σημείο για να τις επιτεθεί.

Ειδική ομάδα αστυνομικών που ήταν επιφορτισμένη με τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος από τον περασμένο Αύγουστο είχε προβεί στην διάπραξη τριών αρπαγών τσαντών, έπειτα από συστηματική έρευνα τον εντόπισε στην περιοχή της Πετρούπολης και μετά από καταδίωξη τον συνέλαβε στο Ίλιον.

Στην κατοχή του, καθώς και από κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης που έφερε κατά τη διάρκεια της διάπραξης των εγκληματικών του πράξεων.
Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.