Διεθνή

Πάνω από 100 ρακούν πολιόρκησαν σπίτι γυναίκας που τάιζε τα ζώα επί δεκαετίες (Βίντεο)

Πάνω από 100 ρακούν πολιόρκησαν σπίτι γυναίκας που τάιζε τα ζώα επί δεκαετίες (Βίντεο)
Τα ρακούν ήταν έξω από το σπίτι της νύχτα- μέρα, «απαιτώντας» τροφή.

Όταν αυτή η γυναίκα άρχισε πριν από 35 χρόνια να ταΐζει τα ρακούν που ζουν κοντά στο σπίτι της, δεν περίμενε ότι θα φτάσει η στιγμή που θα ζούσε μια κατάσταση «πολιορκίας» από τα ζώα.

Κι όμως, περισσότερα από 100 ρακούν περικύκλωσαν το σπίτι της, στο Πούλσμπο της Ουάσινγκτον. Η γυναίκα άρχισε να φοβάται ότι μπορεί τα ζώα να γίνουν επιθετικά και αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από τον σερίφη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στις αρχές, τα ρακούν ήταν έξω από το σπίτι της μέρα και νύχτα, «απαιτώντας» τροφή, αφού ο πληθυσμός τους αυξήθηκε απότομα πριν από έξι εβδομάδες.

«Με κάποιο τρόπο διαδόθηκε (ότι τα τάιζε) και εμφανίστηκαν στο σπίτι της περιμένοντας τροφή», δήλωσε ο Κέβιν ΜακΚάρτι, εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Κίτσαπ.

Οι ένστολοι που πήγαν να βοηθήσουν τη γυναίκα σοκαρίστηκαν με το θέαμα, συμπλήρωσε. «Δεν είχαν δει ποτέ τόσα πολλά ρακούν σε ένα σημείο. Κανένας δεν θυμάται να τον έχει περικυκλώσει ποτέ πλήθος ρακούν», πρόσθεσε, μιλώντας στο 9News.

Αυτή η μαζική παρουσία ρακούν κάθε άλλο παρά ενθουσίασε τους γείτονες. «Το παρατήρησα τον τελευταίο μήνα. Είχα δει αρκετά ρακούν στην αυλή τελευταία», δήλωσε η Γουέντι Κρονκ, που μένει κοντά στην εν λόγω γυναίκα.

«Ελπίζω κάποιος να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να σταματήσει να το κάνει αυτό», συμπλήρωσε, σύμφωνα με τον Guardian, αναφερόμενη στη συνήθεια της γυναίκας να ταΐζει τα ρακούν.

{https://x.com/KitsapCoSheriff/status/1843372578163085776}