Ελλάδα

Τραγωδία σε τροχαίο στη Λαμία: Στο πένθος μία οικογένεια έπειτα από γάμο (φωτο)

Τραγωδία σε τροχαίο στη Λαμία: Στο πένθος μία οικογένεια έπειτα από γάμο (φωτο)
Το γλέντι μετατράπηκε σε θρήνο στη Λαμία. Τραγωδία περίμενε μία οικογένεια, που επέστρεφε από γάμο στην περιοχή, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα, λίγο πριν τα φανάρια "Σερδάρη", τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο μαύρο Mercedes στο οποίο επέβαινε η οικογένεια από τη Λαμία ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία.

Την ίδια στιγμή από τον παράδρομο, βγήκε ένα BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.

Ακαριαία πέθανε ο πατέρας, η μητέρα είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένη, ενώ ελαφρύτερα είναι τα δύο κοριτσάκια τους, αλλά και οι δύο επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου.

ll1

 «Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια…», λέει στο LamiaReport ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου, με την οικογένεια του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που θρηνεί την απώλεια του 37χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος τα ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο σε μετωπική σύγκρουση στην είσοδο της Λαμίας.

Ο 37χρονος οικογενειάρχης επέστρεφε από έναν γάμο, που είχε πάει στην Αθήνα με τη γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια του, τα οποία μάλιστα ήταν και παρανυφάκια. Όμως ο θάνατος του είχε στη καρτέρι έξω από το σπίτι του, μπαίνοντας στη Λαμία.

ll2