Ελλάδα

Super League: Το πρωί της Τρίτης το κρίσιμο ραντεβού

Super League: Το πρωί της Τρίτης το κρίσιμο ραντεβού
Το πρωί της Τρίτης, στα γραφεία της ΕΠΟ θα συναντηθεί η επιτροπή της μεγάλης κατηγορίας με την ΚΕΔ ώστε να ξεκαθαρίσει αν το Σαββατοκύριακο 4/1-5/1 θα έχουμε κανονικά την 17η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Περιθώρια για χάσιμο χρόνου δεν υπάρχουν κι έτσι, το πρωί της Παραμονής του 2020,(31/12, 11:00), θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ της ΚΕΔ και της επιτροπής που συστάθηκε από τη Super League, ώστε να «τρέξει» τις επαφές με τους διαιτητές και εκείνοι να κατέβουν στα ματς του Σαββατοκύριακου.

Οι Λυσάνδρου, Πουρσανίδης, Μποροβήλος θα μεταφέρουν στους ρέφερι τις θέσεις της διοργανώτριας αρχής και τις προτάσεις της, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό το παρών να δώσει και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

Οι διαιτητές έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να «σφυρίξουν» μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου, βάζοντας έτσι εμπόδια στη διεξαγωγή της 17ης και 18ης αγωνιστικής για τη Super League 1, αλλά και στις αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.