Ελλάδα

Συγκλονισμένη η κοινωνία στο Βόλο: Ηλικιωμένος έδωσε τέλος στη ζωή του - Βουτιά θανάτου με ποδήλατο στη θάλασσα

photo: Eurokinissi / αρχείο photo: Eurokinissi / αρχείο
Συγκλονισμένοι είναι η κοινωνία στο Βόλο μετά τη βουτιά θανάτου ενός ηλικιωμένου άνδρα. Είχε εκ των προτέρων γνωστοποιήσει την απόφασή του να αυτοκτονήσει πέφτοντας στη θάλασσα μαζί με το ποδήλατό του.

Όπως μετέδωσε το magnesianew.gr, ο άνδρας βρισκόταν στην παραλία με το ποδήλατο, έδεσε με σχοινί το λαιμό του σε αυτό, πήρε φόρα από την πλωτή προβλήτα και έπεσε στη θάλασσα. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε στο βυθό της θάλασσας, στην παραλία, στο ύψος της αρχής της οδού Ιάσονος, στο Βόλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 75χρονος είχε ενημερώσει τους συγγενείς του ότι είχε πρόθεση να θέσει τέλος στη ζωή του, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Στις 12.30 το μεσημέρι, ενημερώθηκε από συγγενή του αυτόχειρα η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου ηλικιωμένου που αγνοούνταν, όπως και έγινε μαζί με το Λιμεναρχείο.

Οι έρευνες έγιναν από ξηράς και θάλασσας επεκτάθηκαν σε όλο το παραλιακό μέτωπο, από λιμενικούς, εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, της ΕΟΔ και ιδιώτη δύτη. Ο 75χρονος, εντοπίστηκε στις 18:00 το απόγευμα από δύτη και ανασύρθηκε στην ακτή.