Ελλάδα

Συγκινεί η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη: «Γαλήνεψε η ψυχούλα της, ηρέμησε το πουλάκι μου» (vid)

Συγκινεί η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη: «Γαλήνεψε η ψυχούλα της, ηρέμησε το πουλάκι μου» (vid)
Η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδημίλησε για τις δραματικές στιγμές που περνά η οικογένειά της, ενώ σχολίασε και τη δικαστική απόφαση σε βάρος των δύο νεαρών, για τον βιασμό και τη δολοφονία της, τον Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο.

«Είναι μία λύτρωση για την ψυχούλα της Ελένης. Ένα κορίτσι, δεν υπάρχει. Δεν το περιμεναμε αυτό με τίποτα, πώς βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι και το έκαναν», είπε η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη, λίγα 24ωρα μετά την καταδικαστική απόφαση για τον βιασμό και τη δολοφονία της, στη Ρόδο.

Η γιαγιά της άτυχης Ελένης, μιλώντας στην κάμερα του Star, είπε, πως θέλει να πηγαίνει στο νεκροταφείο και να κάθεται κοντά της.

«Έχω εγγόνια, γερά να είναι, αλλά κάθε ένα αγαπιέται με τη χάρη του. Κι αυτό ήταν το κάτι άλλο», είπε.

Μιλώντας για τους γονείς της Ελένης, μίλησε για τις τραγικές στιγμές που περνούν, λέγοντας πως θα ήθελε να μπορούσε να πετάξει, για να είναι κοντά τους, να τους παρηγορούσε.

«Ο Γιάννης δεν είναι τόσο εκδηλωτικός, μεγάλο βάσανο, δεν είναι λίγο. Τι να κάνω παιδί μου, με νύχια και με δόντια κρατιέμαι. Πόνος μεγάλος είναι, να μην αξιώνει ο θεός, σε κανέναν γονιό, σε κανέναν παππού και γιαγιά. Είμαστε όλοι ένα, φαρμακωμένοι».

Για την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, είπε πως αισθάνθηκε σαν να γαλήνεψε η ψυχούλα της. «Αυτό περίμενε κι εκείνο, ηρέμησε το πουλάκι μου. Εύχομαι να είναι η τελευταία, άλλο παιδί να μην τα πάθει».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε: