Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει συναδελφός της 34χρονης - «Έτρεμε και έκλαιγε - Μείναμε παγωτό» (video)

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει συναδελφός της 34χρονης - «Έτρεμε και έκλαιγε - Μείναμε παγωτό» (video)
Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ένας συνάδελφος της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε την βίαια επίθεση, μίλησε για το βίαιο περιστατικό στην τηλεόραση και αποκάλυψε λεπτομέρειες από την φρίκη που έζησε η κοπέλα. «Έτρεμε και έκλαιγε - Μείναμε παγωτό» είπε χαρακτηριστικά.

Ο συνάδελφός της μίλησε το απόγευμα της Τρίτης, 02.06.2020, στο Live News, στον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, σχετικά με το πώς έμαθαν οι συνάδελφοί της, τα όσα τραγικά έγιναν την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Βασιλικόπουλος, ο οποίος και εργαζόταν στο ίδιο γραφείο με την 34χρονη Ιωάννα και δήλωσε σχετικά με το τι έγινε:

«Ακούσαμε κάποιες φωνές, δεν δώσαμε σημασία. Οι φωνές συνεχίστηκαν, κι είπαμε ότι έγινε κάποιο ατύχημα. Δέκα λεπτά μετά ανέβηκε μια συνάδελφος που έτρεμε κι έκλαιγε», ανέφερε, «κι έτσι μάθαμε τι συνέβη κάτω»

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Διαστροφικό το έγκλημα, αυτή που το σχεδίασε ήθελε ζωή «κόλαση» για το θύμα

«Μείναμε παγωτό. Δεν μπορούσε να μιλήσει. “Δεν γίνεται” λέμε. Πάγωσα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Ακούγαμε αλλοπρόσαλλα πράγματα, μια βαβούρα.

Ήταν μια νέα συνεργάτιδα. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη παρουσία, αλλά δεν τη γνώριζα. Θεωρώ ότι ήταν μια κοπέλα κλειστή κι ένας άνθρωπος που δεν άφηνε περιθώριο για γνωριμίες».

Δείτε όσα είπε για την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι: