Ελλάδα

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της άγριας δολοφονίας ξενοδόχου, τον έλουσε με αλκοόλ και του έβαλε φωτιά

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της άγριας δολοφονίας ξενοδόχου, τον έλουσε με αλκοόλ και του έβαλε φωτιά
Φαίνεται πως η αστυνομία βρήσκεται κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του ξενοδόχου της Σαντορίνης που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην επιχείρησή του, καθώς έχει συλληφθεί ένας 20χρονος και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης  

Αιτία είναι οι οικονομικές διαφορές, όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο Open TV.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε χώρο του ξενοδοχείου. Αν και όλα έμοιαζαν φυσιολογικά, κηλίδες αίματος δίπλα στο απανδρακωμένο πτώμα κινητοποίησαν τις αρχές που ξεκίνησαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Άλλο ένα στοιχείο που δημιούργησε ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι, παρόλο που η φωτιά ήταν σε μικρό χώρο του ξενοδοχείου, ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να γλιτώσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 20χρονος ζει και εργάζεται στην περιοχή, ενδεχομένως και στο ξενοδοχείο του θύματος. Κίνητρο της πράξης ήταν οικονομικές διαφορές που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα.

Συγκεκριμένα, ο 69χρονος φέρεται να χρωστούσε 200 ευρώ στον 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος τον ξυλοκόπησε άγρια μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με αλκοολούχα ποτά και του έβαλε φωτιά.