Ελλάδα

Ριφιφί στο Ψυχικό: Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Ριφιφί στο Ψυχικό: Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας
Πως θα οδηγηθούν οι αρχές στους δράστες, από το "ριφιφί" στις θυρίδες σε τράπεζα του Ψυχικού. Ακόμα παραμένει ένα μυστήριο το πως μπορεί να έδρασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές πιστεύουν ότι οι δράστες παρακολουθούσαν τα θύματα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και με αυτό τον τρόπο ήξεραν σχεδόν κάθε τους κίνηση.

Για αυτό και εικάζεται ότι η κλοπή μπορεί να έγινε τον 15 Άυγουστο, που τα θύματα δεν ήταν στην Αθήνα έτσι ώστε να μην μπορούν να ελέγξουν άμεσα τις θυρίδες τους, και να δούνε ότι λείπουν τα αντικείμενα αξίας που είχανε.

Λαμβάνοντας το παραπάνω ως δεδομένο, οι αρχές προσπαθούν επίσης να εντοπίσουν τι συνέβαινε εκείνο το διάστημα στην τράπεζα. Ερευνούν μάλιστα το ενδεχόμενο, οι δράστες να παρουσιάστηκαν ως εκμισθωτές θυρίδας ώστε να έχουν πρόσβαση στον χώρο. Έτσι, έχουν θέσει στο μικροσκόπιο όλους όσοι έχουν ενοικιάσει θυρίδες τους τελευταίους μήνες.

Τέλος, οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν επίσης να διαπιστώσουν αν μέρος από τα κλοπιμαία μεγάλης αξίας έχουν περάσει από τα χέρια κλεπταποδόχων.