Ελλάδα

YouBeHero: Η πλατφόρμα που μετατρέπει ηλεκτρονικές αγορές σε πράξεις αλληλεγγύης

YouBeHero: Η πλατφόρμα που μετατρέπει ηλεκτρονικές αγορές σε πράξεις αλληλεγγύης
Η ελληνική πλατφόρμα, με πρέσβειρα τη Νάντια Κοντογεώργη, που καθιστά μια απλή αγορά, εντός και εκτός Ελλάδας, σε προσφορά αρωγής σε κοινωφελείς οργανώσεις.

Το YouBeHero είναι η νέα ελληνική online πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε όσους πραγματοποιούν τις καθημερινές τους αγορές μέσω διαδικτύου να γίνουν οι «ήρωες» κοινωφελών οργανώσεων προσφέροντας σημαντική βοήθεια.

«Μεγαλώσαμε θέλοντας να μοιάσουμε στους αγαπημένους μας ήρωες θαυμάζοντας τη γενναιοδωρία, το ήθος και τη δύναμη της αυτοθυσίας τους. Οι ήρωες για εμάς ήταν εκείνοι που έσωζαν ανθρώπους, ζώα, ακόμη και τον ίδιο τον πλανήτη. Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που επιλέξαμε να έχουμε τις παιδικές μας φωτογραφίες στη σελίδα», αναφέρει η ομάδα των εθελοντών που βρίσκεται πίσω από την πλατφόρμα.

«Είμαστε, λοιπόν, τα παιδιά που χτίζουν την πλατφόρμα με την εμπειρία των ενηλίκων

Ξεκινήσαμε τρεις και σήμερα είμαστε περίπου δεκαπέντε άνθρωποι, όλοι εθελοντές, όλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου. Η βάση μας είναι στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο συνεργαζόμαστε ασύγχρονα και εξ αποστάσεως», συμπληρώνουν.

Η διαδικασία είναι απλή. Το YouBeHero συνεργάζεται με περισσότερα από 470 online καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ο χρήστης μέσω του www.youbehero.com μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία της δωρεάς και κάθε φορά που πραγματοποιεί τις αγορές του σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, η δωρεά μεταφέρεται στην οργάνωση της επιλογής του, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Διαβάστε περισσότερα στο News4Health