Ελλάδα

Γλυκά νερά: Ο Καλλιακμάνης «φωτογράφισε» τους δράστες - Τα όπλα δείχνουν τους δολοφόνους της Καρολάιν (βίντεο)

Γλυκά νερά: Ο Καλλιακμάνης «φωτογράφισε» τους δράστες - Τα όπλα δείχνουν τους δολοφόνους της Καρολάιν (βίντεο)
«Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν» δήλωσε ο πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο ίδιος εξήγησε πώς υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, ΄όπως, το «πώς μπήκαν κάποιοι άνθρωποι μέσα να ληστέψουν, από τη μία, να δέσουν με σπάγκο τον 32χρονο πιλότο και να τον περάσουν γύρω-γύρω με μονωτική ταινία, να σπάσουν τις κάμερες, να βγάλουν τις κάρτες μνήμης και από την άλλη να δένουν με ύφασμα την 20χρονη και να αφήνουν τα κινητά τηλέφωνα.»

«Είναι εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει»

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει, που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι θα εξιχνιαστεί. Οι δράστες δείχνουν μια αντιφατική συμπεριφορά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι»

Ο κ. Καλλιακμάνης, εστίασε στο γεγονός ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι έφεραν όπλα, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά ακόμα και για να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία.

Παράλληλα σύμφωνα με τις έρευνες, η γυναίκα που μένει στο διπλανό σπίτι άκουσε μόνο γρυλίσματα του σκύλου.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι γκλοκ και ένα ασημί περίστροφο, και όπως είπε ο ίδιος «τέτοια χρησιμοποιούν όσοι γνωρίζουν από όπλα και κυρίως τσιγγάνοι».