Ελλάδα

Συνελήφθη νεαρός στη Ζάκυνθο για παιδική πορνογραφία

pixabay pixabay
Ποινική δίωξη σε βάρος νεαρού ζακυνθινής καταγωγής για παιδική πορνογραφία. Σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας στην Εύβοια.

Νεαρός από την Ζάκυνθο συνελήφθη από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που βρίσκεται στο νησί. Σε βάρος του νεαρού Ζακυνθινού ασκήθηκε ποινική δίωξη για παιδική πορνογραφία.

Αναλυτικά, μετά από συντονισμένη έρευνα, οι Αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του δράστη όπου στη κατοχή του βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της παιδικής πορνογραφίας ενώ αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή Ζακύνθου.

Εύβοια: Σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Την ίδια ώρα, στη σύλληψη ενός 43χρονου υπηκόου Πακιστάν, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας εντός της χερσαίας ζώνης, στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, στελέχη της λιμενικής Αρχής Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο 43χρονος συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας από ανήλικες, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και άδειας παραμονής στη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.