Ελλάδα

Κρήτη: Μάχη δίνουν οι γιατροί για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά, σε εξέλιξη το χειρουργείο

Κρήτη: Μάχη δίνουν οι γιατροί για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά, σε εξέλιξη το χειρουργείο
Το αγόρι χειρουργείται αυτή τη στιγμή στο ΠΑΓΝΗ και οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς ο τραυματισμός έγινε σε σημείο του σώματος όπου απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί.

Aγωνία για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά σε απογευματινό μπάνιο στα Φαλάσαρνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τα Χανιά στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το αγόρι χειρουργείται στο ΠΑΓΝΗ και οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον 16χρονο καθώς ο τραυματισμός έγινε σε σημείο του σώματος όπου απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ . Χαλκιαδάκη «η χειρουργική επέμβαση ξεκίνησε περίπου στη 13:30 και αφορά την αυχενική μοίρα και την σπονδυλική στήλη».Όλοι προσέχονται να πάνε όλα καλά για τον 16χρονο.

Ο ανήλικος είχε αρχικά μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όμως, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, μετά από πτώση στην παραλία στα Φαλάσαρνα, στα Χανιά, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα.

Η ανακοίνωσή του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κισσάμου, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός 16χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή «ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ» Δήμου Κισσάμου ν. Κρήτης, μετά την εκτέλεση βουτιάς εντός της θάλασσας.

Άμεσα στον 16χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και από ιδιώτη ιατρό. Κατόπιν, έχοντας τις αισθήσεις του, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Κισσάμου και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου.