Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Καρέ - Καρέ η δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου από τα 4 αδέρφια (βίντεο)

Intime Intime
Από τραύμα που προήλθε από μαχαιριά στο ύψος της καρδιάς είχε χάσει τη ζωή του 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η εκπομπή T Live στον Alpha, οι δράστες μπαίνουν από την είσοδο και αιφνιδιάζουν τον άτυχο επιχειρηματία. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, τα 4 αδέρφια αποχωρούν και ο άτυχος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, αφήνει την τελευταία του πνοή

Υπενθυμίζεται ότι οι 4 δράστες, οι οποίοι είναι αδέλφια, εισέβαλαν στο κατάστημα του 45χρονου στη Λ. Βασιλίσσης Ολγας και μετά από λεκτικό επεισόδιο που είχαν τον τραυμάτισαν θανάσιμα με αποτέλεσμα στιγμές αργότερα να καταλήξει. Από τους τέσσερις δράστες που ταυτοποιήθηκαν συνελήφθησαν οι τρεις.

Τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια υπαλλήλων και θαμώνων

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 32χρονος εργαζόταν τον τελευταίο καιρό στο ταχυφαγείο του θύματος, αλλά μετά από ατύχημα που ισχυρίζεται ότι υπέστη σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά. Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα κατόπιν αυτών ο επιχειρηματίας φέρεται να τον απέλυσε. Λίγες ώρες πριν τη δολοφονική επίθεση φαίνεται πως ο 32χρονος είχε επικοινωνία με το πρώην αφεντικό του καθώς από τη δικογραφία προκύπτει ότι αντάλλαξαν μηνύματα μέσω κινητού. Τ

Το βράδυ του Σαββάτου (22/02) οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στην επιχείρηση, που βρίσκεται επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας, όπου μετά από καβγά συνεπλάκησαν με τον 45χρονο. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο εκ των κατηγορουμένων 20χρονος ομολόγησε ότι τραυμάτισε με σουγιά τον επιχειρηματία. Το σκηνικό έγινε μέσα σε λίγα λεπτά μπροστά στα μάτια υπαλλήλων και θαμώνων, ενώ καταγράφηκε από κάμερα μέσω της οποίας οι αρχές κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν.

Οι δράστες οδηγούνται αύριο ενώπιον της δικαιοσύνης

{https://youtu.be/8MYSFeeVKZw}