Ελλάδα

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας με έναν τραυματία (εικόνες και βίντεο)

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας με έναν τραυματία (εικόνες και βίντεο)
Πυροβολισμοί πριν από λιγο στο κέντρο της Αθήνας. Ένας τραυματίας. Αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικό με αποτέλεσμα αστυνομικός να πυροβολίσει προς το αυτοκίνητο.

Πυροβολισμοί πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη γωνία Αριστοτέλους και Στουρνάρη. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, υπάρχει τραυματίας, πεσμένος στο πεζοδρόμιο ο οποίος είναι σε σοβαρή κατάσταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε καταδίωξη μηχανών της ΕΛ.ΑΣ. με κλεμμένο αυτοκίνητο. Ο επιβάτης εμβόλισε μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πυροβολήσουν προς το κλεμμένο όχημα και να τραυματίσουν τον επιβαίνοντα.

Από νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το κλεμμένο όχημα το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην άνοδο της οδού Μάρνης πάνω από την πλατεία Βάθης. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων οι αστυνομικοί όταν είδαν τον ύποπτο να πλησιάζει το όχημα ζήτησαν να τον ελέγξουν και τον εγκλώβισαν. Τοτε, ο αλλοδαπός αντέδρασε και ξεκίνησε αμέσως για να φύγει. Λιγα μέτρα πιο πάνω τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν μέσα στο αμάξι οπως φαίνεται από τα δυο τζάμια σπασμένα στην πλευρά του οδηγού.

{https://www.youtube.com/watch?v=P5x7MWUTZ2E}

{https://www.youtube.com/watch?v=1Qg0-jdusog}

KENTRO37

KENTRO10

 kentro58367 1

kentro385

astynomikos38

{https://www.youtube.com/watch?v=VoUi7guLQlI}