Ελλάδα

Καταδίωξη στο Πέραμα: Στα χέρια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ

EUROKINISSI EUROKINISSI
Στα χέρια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου βρίσκεται το πόρισμα της Αστυνομίας για όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο Πέραμα.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης παρέδωσε σήμερα στα χέρια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, το πόρισμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιχοειρησιακή αξιολόγηση του περιστατικού στο Πέραμα αλλά και του πειθαρχικού ελέγχου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναμένεται να ανακοινώσει τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου τα μέτρα για «την ουσιαστική βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ζητούν τεστ DNA για τον 14χρονο

Τεστ DNA ζητούν οι συνήγοροι υπεράσπισης του 14χρονου Ρομά, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στις Αρχές λέγοντας ότι ήταν ο οδηγός του οχήματος στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, ώστε να αποδειχθούν τα όσα υποστηρίζει. 

Όπως αναφέρει το Mega, υπάρχουν νέα δεδομένα και στοιχεία στην υπόθεση. «Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με τους οποίους επικοινωνήσαμε για το θέμα με τον 14χρονο για το περιστατικό στο Πέραμα, εκτιμάται από τους αστυνομικούς πως ο ανήλικος που εμφανίστηκε, είναι πράγματι σύμφωνα με τα αποτυπώματα, ο 14χρονος που διέφυγε από την αιματηρή συμπλοκή».