Ελλάδα

Κερατσίνι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός της μηχανής - Γνώριμος στις αρχές ο 27χρονος

Κερατσίνι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός της μηχανής - Γνώριμος στις αρχές ο 27χρονος Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Ο 27χρονος που αναζητούν οι αρχές μετά την καταδίωξη στο Κερατσίνι, έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Στον οδηγό της μηχανής ανήκει η ταυτότητα, που εντόπισαν που αρχές μετά από καταδίωξη στο Κερατσίνι. Του έπεσε η ταυτότητα του στο δρόμο και ο άνδρας έχει ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για έναν 27χρονο. Έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν καθώς έχει κατηγορηθεί για σωματικές βλάβες. Τελευταία φορά απασχόλησε την Αστυνομία αρχές του έτους για ενδοοικογενειακή βία καθώς είχε χτυπήσει συγγενικό του πρόσωπο.

Δεν τον έχουν πιάσει, έχουν ψάξει σε πολλά πιθανά σημεία και σπίτια και αυτό που πιστεύουν οι αστυνομικοί είναι ότι έκανε απλά μεταφορά, ότι πήγαινε τις χειροβομβίδες σε κάποιον και μάλιστα κάπου εκεί κοντά

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί περιστατικό στο οποίο δυο επιβαίνοντες μιας μηχανής, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο και στις κινήσεις διαφυγής που επιχείρησαν, πέταξαν το τσαντάκι. Το τσαντάκι που περιείχε τέσσερις χειροβομβίδες, αλλά και περίστροφο με πέντε φυσίγγια, και το περισυνέλλεξαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, στο Κερατσίνι στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Αναπαύσεως.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου (31/8). Η Αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί μια εγκαταλελειμμένη μοτοσικλέτα στην περιοχή αναζήτησης που τελικά δεν ανήκει στους δύο επιβαίνοντες.

NETWORK