Ελλάδα

«Κραυγή» Καπραβέλου: Να παρθούν μέτρα τώρα, αδυνατώ να κατανοήσω την πολιτεία (βίντεο)

«Κραυγή» Καπραβέλου: Να παρθούν μέτρα τώρα, αδυνατώ να κατανοήσω την πολιτεία (βίντεο)
Με τις αρχές τα έβαλε ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, ζητώντας επιτακτικά να παρθούν μέτρα περιορισμού του κορονοϊού.

«Δεχόμαστε μεγάλη πίεση, η διασπορά είναι τεράστια. Στην εφημερία είχαμε πολλές προσελεύσεις» ανέφερε ο Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στο MEGA. «Δεν αντέχουμε άλλο και αδυνατώ να κατανοήσω την πολιτεία, αντιλαμβάνομαι το πολιτικό κόστος αλλά να μην επιβληθεί μάσκα σε όλους, σαν ένα καμπανάκι της πολιτείας θα υπερβούμε τους 2.000 νεκρούς».

Και συνέχισε σε υψηλότερους τόνους: «Δεν έχουν κουράγιο να αναλάβουν τις ευθύνες και να πάρουν μέτρα τώρα. Πρέπει να ελεγχθεί με απλά μέτρα η διασπορά. Έχει επικρατήσει η άποψη ότι υπάρχει κανονικότητα. Εφαρμογή απλής μάσκας, όλοι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι και στα ΜΜΜ διπλή μάσκα για να μην φτάσουμε στα πιο ακραία».

Τέλος, ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, πρότεινε η πλατφόρμα για την τρίτη δόση του εμβολίου να ανοίξει συντομότερα για όλους λέγοντας «Να ανοίξει να προγραμματιστούν τα εμβόλια γιατί η προστασία φθίνει. Ένα κομμάτι της διασποράς είναι και από τους εμβολιασμένους».