Ελλάδα

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο και η αδερφή του Μητροπολίτη Κοσμά, νοσεί εδώ και μέρες από κορονοϊό

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο και η αδερφή του Μητροπολίτη Κοσμά, νοσεί εδώ και μέρες από κορονοϊό
Στο νοσοκομείο με κορονοϊό και η αδερφή του Μητροπολίτη Κοσμά. Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα νοσεί εδώ και μέρες, αλλά δεν είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα η αδερφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, η οποία νοσεί επίσης από κορονοϊό και φαίνεται να αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.
Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 75 ετών, νοσεί εδώ και μέρες, αλλά δεν είχε μεταφερθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς να είναι γνωστό εάν αυτό οφείλεται σε άρνηση ή διότι δεν είχε κριθεί αναγκαία η νοσηλεία της, σύμφωνα με όσα γράφει το karvasaras.gr.

Μάλιστα, η γυναίκα είχε εμφανίσει εδώ και αρκετές ημέρες συμπτώματα της νόσου. Υπενθυμίζεται πως ο Μητροπολίτης Κοσμάς νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου στον «Ευαγγελισμό».

Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι υπήρξε επιδείνωση της κατάστασής του και οι γιατροί επιχειρούσαν να τον μεταπείσουν για να γίνει διασωλήνωση, κάτι στο οποίο αντιδρά.
Σημειώνεται ότι ο Μητροπολίτης Κοσμάς είναι γνωστός αρνητής του κορονοϊού και από την αρχή της επιδημιολογικής κρίσης έχει αντιταχθεί σθεναρά στα μέτρα και τη χρήση μάσκας.