Ελλάδα

Πετρούπολη: Ελεύθερος ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Πετρούπολη: Ελεύθερος ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου
Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι γονείς του παιδιού το οποίο, όπως ανέφεραν, τους εξομολογήθηκε τι έζησε.

Ύστερα από την απολογία του 31χρονου νηπιαγωγού που κατηγορείται ότι παρενόχλησε ένα τετράχρονο αγόρι, αφέθηκε ελεύθερος.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και να μην προσεγγίζει το νηπιαγωγείο που φέρεται να τελέστηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται.

Πατέρας 4χρονου: Aυτός μπορεί να ισχυριστεί ότι το παιδί λέει ψέματα

Απόλυτη εμπιστοσύνη στις ανατριχιαστικές περιγραφές του παιδιού του συνεχίζει να έχει ο πατέρας του, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «live news», αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο νηπιαγωγός να επιχειρήσει να βγάλει ψεύτη το παιδί του.

«Ούτε ένα τηλέφωνο δεν με έχει πάρει η διευθύντρια να ρωτήσει πώς είναι το παιδί μου. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν με έχει πάρει. Ντροπή της. Κάνω εικόνα στο μυαλό μου και θέλω να πάω να τον… τέλος πάντων… Δε θέλω ούτε να τα σκέφτομαι. Εγώ είμαι τρελαμένος. Αυτός μπορεί να ισχυριστεί ότι το παιδί είναι μικρό και λέει ψέματα και ένα κάρο», τόνισε ο πατέρας του παιδιού.

«Το παιδί δείχνει ότι δεν το έχει καταλάβει. Ευτυχώς. Την Παρασκευή ήμασταν τέσσερις ώρες, δίναμε δικογραφία στην ΓΑΔΑ. Όπου έχουμε πάει τα είπε όλα. Πήγε το παιδί ιατροδικαστή, το εξέτασε, πήγαμε σε παιδοψυχολόγο για να του μιλήσει», συνέχισε ο πατέρας του 4χρονου.