Ελλάδα

Έδεσσα: Μητέρα κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό της ανήλικης κόρης της από 33χρονο

(Φωτ.: EUROKINISSI) (Φωτ.: EUROKINISSI)
Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας η καταγγελία μιας μητέρας για ξυλοδαρμό της 17χρονης κόρης της από 33χρονο άνδρα.

Άλλο ένα περιστατικό βίας σε βάρος γυναικών σημειώθηκε στη χώρα μας. Αυτήν τη φορά, στην Έδεσσα, ένα 17χρονο κορίτσι φέρεται να έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερό της.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα 17χρονης μαθήτριας, τα ξημερώματα της Κυριακής, το παιδί της δέχθηκε επίθεση από έναν 33χρονο άνδρα.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, ο 33χρονος πλησίασε την κόρη της και στη συνέχεια την απείλησε φραστικά. Έπειτα τη χτύπησε στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Την έσερνε στο δρόμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα, περιγράφοντας στις Αρχές τι συνέβη, είπε ότι ο άνδρας την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την σέρνει στο δρόμο ενώ παράλληλα τη χτυπούσε μέχρι το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα στους αστυνομικούς πρόθεσή του ήταν να την πάρει μαζί του με τη βία.

H μητέρα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 33χρονου για σωματική βλάβη και από το Αστυνομικό Τμήμα της Έδεσσας διενεργείται προανάκριση για το καταγγελλόμενο περιστατικό.

Η 17χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας.