Ελλάδα

Νέα αποκάλυψη για τον βιασμό της 24χρονης: Η τελευταία κλήση που δέχτηκε ήταν από τον φερόμενο ως δράστη (βίντεο)

Νέα αποκάλυψη για τον βιασμό της 24χρονης: Η τελευταία κλήση που δέχτηκε ήταν από τον φερόμενο ως δράστη (βίντεο)
Νέα στοιχεία ρίχνουν φως στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε 24χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού 24χρονης κοπέλας σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - τα οποία θα αποτελέσουν «κλειδί» της ΄έρευνας - σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει ήδη τεθεί το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Όπως σημειώνεται, το κινητό εντοπίστηκε στο δωμάτιο όπου ξύπνησε γυμνή η 24χρονη.

Εκτός από το τηλέφωνο, μάλιστα, βρέθηκαν ακόμη το κλειδί του δωματίου - το οποίο είχε κλείσει αλλά στο οποίο δεν κατόρθωσε να καταφύγει - αλλά και κάποια διεγερτικά χάπια τύπου «Viagra».

Και ενώ μέχρι χθες είχε γίνει γνωστό πως στο κινητό της γυναίκας υπήρχε καταγεγραμμένη κλήση από το πρόσωπο που την κάλεσε στο πάρτι - και την πίεσε στη συνέχεια να επιστρέψει στο ξενοδοχείο όταν εκείνη του ανέφερε πως δεν ένιωθε καλά και ήθελε να επιστρέψει σπίτι της - πλέον υπάρχουν στοιχεία πως η τελευταία αναπάντηση κλήση στον κινητό του θύματος έγινε από τον φερόμενο ως δράστη του βιασμού.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Star, που επικαλείται τον δικηγόρο της κοπέλας, η κλήση έγινε την ώρα που η 24χρονη είχε πια επιστρέψει στο ξενοδοχείο - λίγο πριν επιχειρήσει να βρει το δωμάτιό της.