Ελλάδα

Συνέχεια στο θρίλερ με τις τοξικολογικές της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα

(Φωτ.: INTIME) (Φωτ.: INTIME)
Συνεχίζεται το θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Ενώ αναμενόταν σήμερα να λυθεί ο γρίφος με τα αποτελέσματα που εστάλησαν στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης, τελικά όλα δείχνουν ΄΄οτι οι απαντήσεις για το αν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, θα δοθούν τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το ThessToday.gr, μέχρι το μεσημέρι δεν είχαν φτάσει οι εξετάσεις από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής στη Βέρνη της Ελβετίας στο αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν το πολυαναμενόμενο e-mail σταλεί αργά σήμερα (Παρασκευή), οι αρμόδιοι θα καταθέσουν το τελικό πόρισμα στο γραφείο της ανακρίτριας το πρωί της Δευτέρας, καθώς απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ενσωματωθεί στα ευρήματα του ελληνικού εργαστηρίου και να συνταχθεί η τελική έκθεση.

Καλά πληροφορημένες πηγές εξηγούν στο ThessToday.gr ότι η ακριβής ώρα παράδοσης των αποτελεσμάτων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την ανακρίτρια και όλα όπως δείχνουν, το πολυαναμενόμενο ραντεβού θα καθοριστεί για το πρωί της Δευτέρας.

Αρκετά πρόσωπα στο γραφείο της ανακρίτριας

Την ίδια ώρα, στο γραφείο της 5ης τακτικής ανακρίτριας έχουν πάει για να καταθέσουν ως μάρτυρες αρκετά πρόσωπα σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης. Ανάμεσα τους φέρεται να είναι και ένας μέτοχος του καφέ-μπαρ, όπου δούλευε ο 33χρονος μετρ που προσκάλεσε την Γεωργία στο πάρτι.

NETWORK