Ελλάδα

Εξελίξεις στην υπόθεση αποπλάνησης ανήλικης από 40χρονο: Δύο ακόμη άτομα στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας (βίντεο)

Εξελίξεις στην υπόθεση αποπλάνησης ανήλικης από 40χρονο: Δύο ακόμη άτομα στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας (βίντεο)
Τον ρόλο δύο ακόμη ατόμων που εμφανίζονται στα βίντεο από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής της Ομόνοιας, να μπαίνουν στο δωμάτιο όπου ο 40χρονος είχε παρασύρει την ανήλικη, διερευνά η Αστυνομία.

Η αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο μαζί με το 14χρονο κορίτσι, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής της Ομόνοιας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, προσπάθησε να διαφύγει, όμως τελικά συνελήφθη για αρπαγή και ασέλγεια κατά της 14χρονης και προφυλακίστηκε.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί και εντοπίστηκε από τη μητέρα της χάρις σε ανάρτηση που έκανε η ανήλικη στο Instagram. Η μητέρα της ανήλικης ξεκίνησε να κατευθύνεται προς το ξενοδοχείο, καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία.

«Κατάλαβα από story στο instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 και όταν έφθασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι αρχές διερευνούν τον ρόλο ακόμη δύο ατόμων, που φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι.

Ασελγούσε στην ανήλικη από το καλοκαίρι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγεί στο κορίτσι από το καλοκαίρι. Όταν παρακολούθησε η μητέρα τη μικρή και τους εντόπισε, εκείνος της είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του.

Ο 40χρονος γνώρισε, όπως όλα δείχνουν, την 14χρονη μέσω social media. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.

«Είναι σοκαριστικό»

Συγγενής του κοριτσιού είπε μιλώντας στο Star για τον 40χρονο: «Να τιμωρηθεί. Είναι σοκαριστικό, ιδίως για όσους το ζούνε».

Ο ίδιος άνθρωπος συνέχισε λέγοντας: «Η μητέρα της πέρασε έναν Γολγοθά. Έκανε ότι ήταν δυνατόν να κάνει, βγήκε μπροστά μόνη της, το πάλεψε. Πήγε παντού, σε εισαγγελείς σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώσπου είχαμε ευτυχώς αυτή την κατάληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κάνεις αυτό. Να φανταστώ ότι κακοποιείς ένα ανήλικο».