Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης: «Δε φοβάμαι κάτι», η πρώτη αντίδραση του μετρ που κάλεσε τη Γεωργία στη σουίτα (βίντεο)

Βιασμός 24χρονης: «Δε φοβάμαι κάτι», η πρώτη αντίδραση του μετρ που κάλεσε τη Γεωργία στη σουίτα (βίντεο)
Πρόκειται για την πρώτη αντίδραση του άνδρα που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι, ο οποίος επέλεξε να τοποθετηθεί με μία λακωνική δήλωση για την υπόθεση.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος προκειμένου να παραδοθούν στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα η οποία καταγγέλλει ότι βιάστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο ο μετρ που κάλεσε την 24χρονη, στο πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου, όπου η νεαρή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, μίλησε στην εκπομπή  «T-live», δηλώνοντας «Δεν έχω να δηλώσω κάτι, δεν φοβάμαι κάτι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εδώ και μέρες που προσπαθούσε η δημοσιογράφος να επικοινωνήσει μαζί του, το κινητό του ήταν κλειστό.

Θέμα ωρών η παράδοση του πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων

Το απόγευμα αναμένεται να σταλούν με e-mail τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη. Ο φάκελος με το τελικό πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί αύριο, με την ανακρίτρια να τον παραλαμβάνει.

Αυτό που απομένει είναι να μεταφραστεί το e-mail και τα αποτελέσματά του να ενσωματωθούν στο τελικό πόρισμα, μαζί με τα ευρήματα που ανιχνεύθηκαν από το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ.