Ελλάδα

Σοβαρές καταγγελίες από γειτόνισσά του ιερέα που βίασε ανήλικη: «Δεν είναι η μοναδική» (βίντεο)

Σοβαρές καταγγελίες από γειτόνισσά του ιερέα που βίασε ανήλικη: «Δεν είναι η μοναδική» (βίντεο)
«Δεν είναι η μοναδική» είπε η γειτόνισσα που μίλησε για τον ιερέα που βίασε την ανήλικη αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εμπλέκεται ο παπάς.

Η εν λόγω γυναίκα, η οποία φέρεται να έιναι γειτόνισσα του ιερέα στα Πατήσια επεσήμανε πως ο παπάς είχε κακοποιήσει την ανήλικη και μέσα στον ιερό ναό. «Είναι πράγματι αλήθεια. Και έχει γίνει και στον ιερό ναό, όπου κλείδωσε και τη βίασε» σημείωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο παπάς εμφανιζόταν ως «καλός οικογενειάρχης», ενώ συνήθιζε, όπως είπε, να κυκλοφορεί μαζί με τη σύζυγό του αλλά και την babysitter των παιδιών του.

Οι γονείς της εν λόγω νεαρής, που σήμερα είναι 19 ετών, έχουν καταγγείλει και δική της κακοποίηση ωστόσο η ίδια δεν θέλει να υποβάλει μήνυση σε βάρος του ιερέα.

«Πέρναγε μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ως καλός οικογενειάρχης, και ήταν πάντα μαζί τους και η άλλη η κοπέλα» είπε και χαρακτήρισε την 19χρονη «ερωμένη του». «Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας χειριστικός άνθρωπος και έκανε αυτά τα πράγματα» σημείωσε η ίδια και ζήτησε από τους γείτονες να μιλήσουν για τα όσα ξέρουν. «Δεν είναι η μοναδική» κατέληξε, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εμπλέκεται ο παπάς.