Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Ξεκινά η δίκη στο Εφετείο, αναβιώνει η υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας (εικόνες, βίντεο)

(Φωτ.: EUROKINISSI) (Φωτ.: EUROKINISSI)
H υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, της άτυχης φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο, θα αναβιώσει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Ένα από τα αποτρόπαια εγκλήματα που είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Ο βιασμός και η άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στο Ρόδο θα απασχολήσει τους δικαστές του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών πρόκειται να καθίσουν ο 22χρονος φίλος του, αλβανικής καταγωγής και ο 24χρονος σήμερα Ροδίτης ο οποίος έφτασε πριν από λίγο συνοδευόμενος από μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις.

Στο πρωτόδικο δικαστήριο για τον βιασμό, την άγρια κακοποίηση που υπέστη και τη δολοφονία της 19χρονης δύο νεαροί δράστες καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξης, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Ελένης Τοπαλούδη είχε βρεθεί στις 28 Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στον βραχώδη όρμο «Φώκια» στους Πεύκους, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών η νεαρή κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή πριν την πετάξουν στη θάλασσα.

Η συγκλονιστική αγκαλιά

Στο Εφετείο βρέθηκε σήμερα και η μητέρα της Γαρυφαλιάς που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του DNews, όταν συνάντησε τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η σκηνή ήταν άκρως συγκινητική.

topaloudi.7