Ελλάδα

Χαμός στο δελτίο του OPEN μεταξύ δημοσιογράφων: «Αισθανόμαστε ότι μας μαλώνεις που την μεταδώσαμε την είδηση» (βίντεο)

Χαμός στο δελτίο του OPEN μεταξύ δημοσιογράφων: «Αισθανόμαστε ότι μας μαλώνεις που την μεταδώσαμε την είδηση» (βίντεο)
Ανέβηκαν οι τόνοι στο δελτίο ειδήσεων του OPEN, καθώς υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ δημοσιογράφων σχετικά με την είδηση βομβαρδισμού του καθεδρικού ναού στην Ουκρανία.

Ο ανταποκριτής του Ανοιχτού Καναλιού στη Ρωσία, Θανάσης Αυγερινός είχε αντιπαράθεση με τον εκ των κεντρικών παρουσιαστών του δελτίου, Γιάννη Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Αυγερινός ζήτησε διασταύρωση της είδησης για το συμβάν, κάτι που όξυνε το κλίμα - Ο Γιάννης Παπαδόπουλος απάντησε σε έντονο τόνο ότι η ενημέρωση προέρχεται από Ουκρανό και όχι από «Ιάπωνα αξιωματούχο». «Να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγερινός, με τον κ. Παπαδόπουλο να επισημαίνει ότι είδηση από «Ουκρανό αξιωματούχο θα μεταδώσουμε Θανάση μου, από Γιαπωνέζο θες να μεταδώσουμε;».

«Δεν γίνεται να αυτολογοκρινόμαστε, η Αλεξία Τασούλη είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν δεν αποδειχθεί αληθές θα έχει κάνει λάθος αυτός που το είπε και θα το έχει μεταφέρει λάθος σε όλο τον πλανήτη», πρόσθεσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. «Ζούμε σε συνθήκες πολέμου, υπάρχει ανάγκη για εξακρίβωση», απάντησε ο Θανάσης Αυγερινός.

{https://twitter.com/ellada24/status/1499131953357991936?s=20&t=OdID_7bdHqW_HtVMYjoMGg}