Ελλάδα

Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν ξεκινούσαν οι έρευνες: Oύρλιαζε επειδή θα γίνονταν τοξικολογικές στην Τζωρτζίνα (βίντεο)

Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν ξεκινούσαν οι έρευνες: Oύρλιαζε επειδή θα γίνονταν τοξικολογικές στην Τζωρτζίνα (βίντεο)
«Πείτε μου εσείς, 9 χρονών ΑΜΕΑ, τι τοξικολογικά μπορεί να έχει; Ναρκωτικά ή αλκοόλ;», ρωτούσε τρομερά εκνευρισμένη η κατηγορούμενη πλέον μητέρα για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας στην Πάτρα

«Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς», έλεγε η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν γινόταν γνωστή η εμπλοκή της Εισαγγελίας στη διερεύνηση των τριών θανάτων.

Ήταν Φλεβάρης όταν η Εισαγγελία διέτασσε έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών της 33χρονης και η αντίδρασή της, που ήταν σίγουρα ασυνήθιστη, προκαλεί σήμερα ανατριχίλα.

«Από ποιον έχετε την ενημέρωση; Ποιος εισαγγελέα; Να δει τι; Ποιος σας τα είπε εσάς αυτά;» φώναζε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στον Alpha στις 9 Φεβρουαρίου 2022.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον εκνευρισμό της έλεγε ότι κάθε γιατρός βγαίνει «και λέει ό,τι του κατέβη, μίλησαν για γονιδιακά που θα τελειώσουν τον Μάιο, μίλησαν για τον απινιδωτή, που δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό είναι λάθος δικό τους, δεν είναι δικό μου».

Μάλιστα, ο εκνευρισμός της είχε γίνει ακόμη μεγαλύτερος όταν σχολίασε τις δηλώσεις του ιατροδικαστή για τις τοξικολογικές εξετάσεις:

«Το να λέει ιατροδικαστής ότι δίνουμε βάρος στις τοξικολογικές σε ένα 9χρονο παιδί, πείτε μου εσείς, 9 χρονών ΑΜΕΑ, τι τοξικολογικά μπορεί να έχει; Ναρκωτικά ή αλκοόλ;».