Ελλάδα

«Χτυπούσαν την Τζωρτζίνα όταν ήταν 10 μήνων»: Μαρτυρία - «φωτιά» για Μάνο και Ρούλα (βίντεο)

«Χτυπούσαν την Τζωρτζίνα όταν ήταν 10 μήνων»: Μαρτυρία - «φωτιά» για Μάνο και Ρούλα (βίντεο)
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, αποκάλυψε τι ακριβώς ανέφερε η καταγγελία του 2014 εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Σοκ προκαλεί η καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τον Αύγουστο του 2014 και αφορούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πιο συγκεκριμένα έγινε τηλεφώνημα στο οποίο ανέφεραν πως η μητέρα της 10 μηνών Τζωρτζίνας εθεάθη να χτυπά το μωρό με τα χέρια της.

«Το "Χαμόγελο του Παιδιού" βρίσκεται στη δίνη των διαδικασιών, γιατί ο κόσμος μας εμπιστεύεται και μας καλεί, είτε πρόκειται για πραγματικό γεγονός, είτε - καμιά φορά - για περιστατικά που δεν έχουν αποδειχθεί», σημείωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος της οργάνωσης.

«Θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν έχουμε κανένα άλλο δικαίωμα, ως εθελοντικός οργανισμός, από το να στείλουμε την αναφορά μας - ούτε καν καταγγελία δε τη λέμε - προς τον εισαγγελέα ανηλίκων, πρωτοδικών, Πατρών κ.ο.κ».

Η καταγγελία αφορούσε το ζευγάρι Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου

«Η αναφορά έγινε για τον κ. Δασκαλάκη και τη σύζυγό του κ. Πισπιρίγκου, η οποίοι διαμένουν με την ανήλικη κόρη τους, δέκα μηνών», πρόσθεσε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με το άτομο που έκανε την αναφορά, οι γονείς ασκούσαν σωματική κακοποίηση των τέκνων τους και συγκεκριμένα η μητέρα έχει θεαθεί να χτυπά το παιδί με τα χέρια της.