Ελλάδα

«Τέρας ψυχραιμίας» χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη ο Κατερινόπουλος: Τα ερωτηματικά για την στάση του πατέρα (βίντεο)

«Τέρας ψυχραιμίας» χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη ο Κατερινόπουλος: Τα ερωτηματικά για την στάση του πατέρα (βίντεο)
Πώς ένας πατέρας που έχει χάσει τρία παιδιά μοιάζει τόσο ψύχραιμος διερωτήθηκε την Τετάρτη ο απόστρατος ταξίαρχος, σχολιάζοντας τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ένα «τέρας ψυχραιμίας», δήλωσε την Τρίτη Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος έσπευσε, μάλιστα, να... συγχαρεί όλο νόημα τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη στάση του.

«Έχασε τρία παιδιά, αλλά αναφέρεται στη Τζωρτζίνα που υπεραγαπούσε. Όλα τα δάχτυλα του χεριού είναι ίδια, όποιο και να κόψεις, πονάει. Υποθέτω ότι πονάει για τα τρία το ίδιο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Όπως πρόσθεσε, δεν γνωρίζει αν η ψυχραιμία του Δασκαλάκη είναι «έμφυτη ή στημένη», ενώ «δεν διαφέρει πουθενά από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με την Ρούλα».

Μιλώντας στο Star, ο Θανάσης Κατερινόπουλος  σχολίασε, παράλληλα, όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης για την κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα, αλλά και για το πώς η ουσία βρέθηκε στα χέρια της συζύγου του.

«Όφειλε να σπεύσει να καταθέσει στις αρχές. Διέκρινα μια αμφισβήτηση», είπε ο απόστρατος ταξίαρχος και πρόσθεσε:

«Δεν αποτελεί τη κεταμίνη τον παράγοντα εκείνο που προκάλεσε τον θάνατο; Ναι μεν, αλλά… Δεν γίνεται να είσαι με τον Θεό, αλλά και τον Διάολο, με έναν από τους δυο θα είσαι».