Ελλάδα

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Οι τέσσερις περιοχές βρίσκονται στο στόχαστρο της κακοκαιρίας.

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Οι τέσσερις περιοχές βρίσκονται στο στόχαστρο της κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου η Παρασκευή 8 Ιουλίου και το Σάββατο 9 Ιουλίου θα είναι οι δύο πιο δύσκολες ημέρες, καθώς ο καιρός παρουσιάζει επιδείνωση.

Εν αναμονή  του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ, όπως προειδοποίησε ο Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτηση του ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναο΄ύτογλου, τονίζει πως την Παρασκευή 8 Ιουλίου, από το μεσημέρι και μετά και κυρίως προς το απόγευμα - βράδυ τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο έντονα και μάλιστα θα χρήζουν προσοχής, καθώς είναι ικανά να προκαλέσουν προβλήματα.

Μάλιστα με χάρτη παραθέτει τις περιοχές, όπου θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία.

Όπως θα δείτε στον χάρτη βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια, με τις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο» να είναι οι εξής:

Κιλκίς
Θεσσαλονίκη
Φλώρινα
Βέροια

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Όπως σας είχα ενημερώσει εδώ και πάνω από ένα δεκαήμερο μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο 48ωρο (8-9 Ιουλίου) σε αρκετές περιοχές της χώρας!

Κάντε κλικ στο χάρτη για μεγέθυνση για να δείτε τις περιοχές που φαίνεται να επηρεάζονται αύριο Παρασκευή 8/7 και κυρίως (ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΒΡΑΔΥ) περισσότερο, από έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία και χρήζουν προσοχής καθώς είναι ικανά να δημιουργήσουν και προβλήματα.

Όσο πιο πορφυρά τα χρώματα στον χάρτη, τόσο μεγαλύτερη είναι αυτή η πιθανότητα!
Για το Σάββατο 9 Ιουλίου θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μου στο facebook..

{https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/589683522521346}