Ελλάδα

Σίγουρα ο γάμος θα «ριζώσει» - «Βροχή» από ρύζι στο γαμπρό και τη νύφη (βίντεο)

Σίγουρα ο γάμος θα «ριζώσει» - «Βροχή» από ρύζι στο γαμπρό και τη νύφη (βίντεο)
Με φτυάρια αλλά και ολόκληρα τσουβάλια οι φίλοι ενός ζευγαριού αποφάσισαν να «πνίξουν» με ρύζι το γαμπρό και τη νύφη την ώρα που έβγαιναν από την εκκλησία.

Αξέχαστο θα μείνει σε ένα ζευγάρι το φινάλε του γάμου τους καθώς φίλοι τους περίμεναν με κουβάδες, σακιά και φτυάρια για να τους «θάψουν» στο ρύζι.

Το βίντεο από την χιουμοριστική αλλά και γλυκιά «επίθεση» των καλεσμένων κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral.

Την ώρα που το ευτυχές ζευγάρι έβγαινε μετά το μυστήριο από την εκκλησία, τους περίμεναν  με... κουβάδες και φτυάρια και αυτό που ακολούθησε δεν... περιγράφεται.

@christosvalmas #foryoupage #fy #fyp #greekwedding #viral #greecetiktok ♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

Οι φίλοι του ζευγαριού είχαν φροντίσει να πάρουν αρκετά κιλά ρύζι, προκειμένου να λούσουν τους νεόνυμφους, ενώ επιστρατεύτηκαν κουβάδες, σακιά, ακόμα και φτυάρια για τη ρίψη του. Όπως είναι λογικό το βίντεο έγινε viral στην πλατφόρμα TikTok, με πολλούς να το βρίσκουν αστείο αλλά αρκετοί να είναι και εκείνοι που αντέδρασαν στις εικόνες αυτές, κάνοντας λόγο για απουσία ενσυναίσθησης από τους καλεσμένους και για «τραυματική εμπειρία» του ζευγαριού.