Ελλάδα

Λάρισα: Καταζητείται ο σύντροφος της 35χρονης που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και τυλιγμένη σε κουβέρτα

Λάρισα: Καταζητείται ο σύντροφος της 35χρονης που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και τυλιγμένη σε κουβέρτα
Από την έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας διαπιστώθηκε ότι δράστης της άγριας δολοφονίας της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή - και τυλιγμένη σε κουβέρτα - σε υπόγειο είναι ο 27χρονος Πακιστανός σύντροφός της - ο οποίος, μετά το έγκλημα διέφυγε.

Eνταλμα σύλληψης σε βάρος του 27χρονου αλλοδαπού συντρόφου της 35χρονης Λαρισαίας - που βρέθηκε νεκρή στις 8 Σεπτεμβρίου σε υπόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας - εκδόθηκε από την ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένη σε πάπλωμα, φέροντας θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος του συντρόφου του θύματος εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Λάρισας, δυνάμει του οποίου καταζητείται.

Ο 27χρονος υπήκοος Πακιστάν κατηγορείται πλέον – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας» – για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με την γυναίκα να πέφτει νεκρή έχοντας δεχθεί ένα θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι πιθανότατα από μεταλλικό αντικείμενο.