Ελλάδα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 67χρονης ξενοδόχου και του γιού της στην Αίγινα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 67χρονης ξενοδόχου και του γιού της στην Αίγινα Φωτογραφία: mega
Σοκάρουν τα νέα βίντεο που δείχνουν τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκαν η 67χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και ο γιος της στην Αίγινα.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών, οι δύο γεροδεμένοι άνδρες εμφανίζονται στο πάρκινγκ. Φορούν μάσκες για τον κορoνοϊό και καπέλα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με την 67χρονη και τον γιο της. Παρόν είναι και ο 4χρονος γιος του. Ο ένας χτυπά τον γιο και σχεδόν ταυτόχρονα ο άλλος ρίχνει μπουνιά στην γυναίκα που σωριάζεται κάτω χάνοντας ακαριαία τις αισθήσεις της.

«Ρωτάει ο γιος μου τι ακριβώς θέλετε και λέει ο άσπρος «πού είναι η θάλασσα» και σηκώνει ο γιος μου το χέρι και δεν προλαβαίνει να του πει «από εκεί» και αυτός τον χτυπάει. Έρχεται ο μαύρος με τα ρούχα και χτυπάει εμένα εδώ. Χτυπάει τον γιο μου πέφτει κάτω. Πέφτει το μωρό κάτω εδώ, είναι ο εγγονός μου 4 ετών» περιγράφει η 67χρονη Ανθούλα Τζαρίμα, θύμα της άγριας επίθεσης.

Ο γιος της 67χρονης πέφτει πάνω στο παιδί του, εκείνο σηκώνεται και αρχίζει να ουρλιάζει και βάζει τα κλάματα, τα χάνει.

Ο ξενοδόχος σηκώνεται κι αυτός παρ’ ότι δέχεται κι άλλα χτυπήματα και από τους δύο άνδρες που τους επιτέθηκαν. Αρχίζει να καλεί σε βοήθεια και οι δράστες το βάζουν στα πόδια.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο: