Ελλάδα

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των παιδοβιαστών: Έρχεται νέο ένταλμα για χρηματισμό, «ανοίγουν» τραπεζικοί λογαριασμοί (βίντεο)

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των παιδοβιαστών: Έρχεται νέο ένταλμα για χρηματισμό, «ανοίγουν» τραπεζικοί λογαριασμοί (βίντεο)
Το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, καθώς φέρεται να είχε «ύποπτες» δοσοληψίες με τον 53χρονο και άλλα πρόσωπα.

Σοκαριστική τροπή λαμβάνει η υπόθεση της 12χρονης που βιάστηκε κατ' εξακολούθηση από τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο, ο οποίος παράλληλα την εξέδιδε σε δεκάδες παιδόφιλους. Νέα στοιχεία, ωστόσο, μαρτυρούν εμπλοκή και της μητέρας της 12χρονης, η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Όπως σημείωσε ο Απόστολος Λύτρας - που περιμένει τώρα ολόκληρη τη δικογραφία για να αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση - η 38χρονη γυναίκα συνελήφθη επειδή βρέθηκαν κάποια μηνύματα που αντάλλαξε με τον κατηγορούμενο, καθώς και εξαιτίας δυο εμβασμάτων, «τα οποία τα είχε πάρει το παιδί».

Το παιδί είχε πάρει την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δυο ποσά, 20 με 25 ευρώ, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, μάλιστα, η μητέρα φέρεται να ζητούσε χρήματα, ενώ υπάρχει και μια μαρτυρία ατόμου - που ισχυρίζεται ότι είχε δώσει χρήματα στη γυναίκα για να συνευρεθεί με την ανήλικη κόρη της.

Έρχεται νέο ένταλμα σύλληψης για προσπάθεια «κουκουλώματος»

Βάσει των στοιχείων που παρουσίαστηκαν στο πλάισιο του ίδιου ρεπορτάζ, μάλιστα, επίκειται και νέο ένταλμα σύλληψης.

Αφορά άτομο που φέρεται να έδωσε χρήματα σε συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Ανοίγουν οι λογαριασμοί του 53χρονου και της οικογένειας της 12χρονης

Σημειώνεται πως έπειτα από παρέμβαση της Αρχής κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, για την περαιτέρω διερέυνηση της υπόθεσης - που φαίνεται πως έχει πολλαπλές διαστάσεις - πρόκειται άμεσα τώρα να ανοίξουν οι λογαριασμοί του 53χρονου, καθώς και της οικογένειας της 12χρονης.

Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί έπειτα από σαφείς ενδείξεις για έναν κύκλο πληρωμών - που μένει να διευκρινιστεί - με ορισμένα ποσά να πηγαίνουν από τον 53χρονο, αλλά και από άλλα πρόσωπα, προς τη μητέρα.