Ελλάδα

Θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση άντρα στη Χαλκιδική, το ανατριχιαστικό μήνυμα που μετέφερε στον αδερφό του (βίντεο)

Θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση άντρα στη Χαλκιδική, το ανατριχιαστικό μήνυμα που μετέφερε στον αδερφό του (βίντεο) Φωτογραφία: mega
Θρίλερ, την μυστηριώδη εξαφάνιση ενός κατοίκου στα Φλογητά Χαλκιδικής εν μέσω τουριστικής περιόδου που ήταν γεμάτη κόσμο η περιοχή.

Μία νέα υπόθεση μυστηρίου αποκάλυψε το mega, αγνοούμενος ένας κάτοικος της περιοχής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 29 Αυγούστου. Είναι ο Ιορδάνης Τσελεπίδης, 74 χρόνων.

Ανατριχιαστικό είναι το μήνυμα που μετέφερε στον αδελφό του που τον αναζητούσε το επόμενο μεσημέρι. Όταν εκείνος τον ρώτησε που βρισκόταν, ο Ιορδάνης κατάφερε να ψελλίσει στο κινητό του τηλέφωνο με τρεμάμενη φωνή.

Ο αγνοούμενος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και είχε χαρακτηριστικά αργό περπάτημα. Δύσκολα θα μπορούσε μόνος του να διανύσει μεγάλες αποστάσεις, χωρίς να τον μεταφέρει κάποιος με όχημα.

Τα δύο αδέλφια του που μίλησαν στο «Τούνελ», υποστηρίζουν πως ο Ιορδάνης πήγαινε συνέχεια στη γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, αλλά εκείνη τον έδιωχνε και καβγάδιζαν.