Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Ο «βιαστής με τα τατουάζ» υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών

eurokinissi eurokinissi
Ομολόγησε ο «βιαστής με τα τατουάζ» του Παλαιού Φαλήρου που συνελήφθη στην Αλβανία, υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο φερόμενος ως βιαστής είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας του στην Αυλώνα, ενώ συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές και παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Ο 45χρονος βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμα μία το ίδιο βράδυ μπαίνοντας στο αυτοκίνητό της στο Παλαιό Φάληρο, είχε ταυτοποιηθεί από το Σαββατοκύριακο αφού κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει στην περιοχή όπου έγιναν οι επιθέσεις.

Όπως αναφέρει το MEGA, ο 45χρονος μετά τη σύλληψή του ομολόγησε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών τον βιασμό και την απόπειρα.

«Ήμουν υπό την επήρεια κοκαΐνης» ανέφερε στους άνδρες της ΕΛΑΣ και είπε ότι την είχε αγοράσει νωρίτερα από την πλατεία Βάθης.

Ο 45χρονος είχε διαφύγει στην πατρίδα του, την Αλβανία, στις 27 Οκτωβρίου για να αποφύγει τη σύλληψη από τις ελληνικές Αρχές, αλλά η ελληνική Αστυνομία τον είχε ταυτοποιήσει και είχε πληροφορήσει σχετικά τις αλβανικές υπηρεσίες.

Οι αλβανικές Αρχές εντόπισαν τον κατηγορούμενο, τον συνέλαβαν και τα ξημερώματα τον παρέδωσαν στην ελληνική αντιπροσωπεία, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

 

NETWORK